s_oondvars_150
1185

Beste mnr. Mandela

Jomarie Dick
Doret Ferreira
Human & Rousseau

Die verhaal van Nelson Mandela – van kinderjare tot aftrede – word in `n kleurvolle mengsel van foto`s, illustrasies en lewendige, bondige teks uitgebeeld. Oor vyf dele ontvou sy lewe: die Oos-Kaap (waar hy gebore is en sy kinderjare deurgebring het), Johannesburg (waar hy sy politieke ontwaking gehad het), Robbeneiland (bevat `n “dagboek” van kinders wat op Mandela-dag die eiland besoek het), vryheid en jare as president, en “Madiba die celeb” – oor sy internasionale ikoniese status en die “Madiba Magic” wat hy uitstraal. Dis `n blaaiboek, maar ook `n uitstekende naslaanwerk, en hoewel dit gemik is op jong tieners, sluit dit nie jonger lesers en volwassenes uit nie. Die visuele materiaal is jonk en modern en die ontwerp fris en nuut

Publikasie: 20101203
0
Would love your thoughts, please comment.x