s_oondvars_150
1307

Dit raas op die plaas

Stephanie Stansbie
Veronica Vasylenko
Human & Rousseau

Ouderdom 4+ jaar. Waar kan Hoenderhaan wees? Nie een van die diere het hom hoor koekerekoe nie en almal het verslaap! Nou soek hulle hom oral! Een vir een roep hulle hom: MIAAU! KWAAK! MEEE! MOOEE! Wanneer hulle Hoenderhaan uiteindelik opspoor, kry hulle egter `n groot verrassing! Kinders sal dit geniet om die knoppies te druk en te hoor hoe klink die dieregeluide in hierdie plaasstorie. `n Heerlike boek vir elke kleinding wat begin leer watter geluide verskillende plaasdiere maak. Daar is ook maklike aanwysings oor hoe om die batterye van die klanktoestel te vervang, wat sal sorg dat die boekie vir `n baie lang tyd geniet sal kan word!

Publikasie: 2011-10-24
0
Would love your thoughts, please comment.x