s_oondvars_150
151

Kobie regeer

Stella Blakemore
Human & Rousseau

In Die jongste meisie in Maasdorpskool het Breggie Landsberg en Heloise Malan boesemvriendinne geword. Nou, in Kobie regeer, laat Heloise “per ongeluk” haar swak skoolrapport by die treinvenster uitval – weer een van Breggie se skitterende “plannetjies”. Die skelmstreek word egter ontdek en die streng mevrou Malan dreig om Ruth, haar ouer dogter, van Maasdorp weg te neem omdat sy nie vir Kobie en Heloise uit die moeilikheid kan hou nie. Kobie neem die dreigement ter harte en besluit dat sy die een sal wees om haar susters onder hande te neem. Sy sal sorg dat Heloise in haar spoor trap en dat Ruth “iets doen sodat hulle ma haar vir niks op aarde van Maasdorp sal wegneem nie – al sou Heloise en Breggie ook die skool afbrand!”. Maar nie eens Kobie kan Breggie en Heloise se ondeundheid keer nie …

Publikasie: 2005-02-03
0
Would love your thoughts, please comment.x