s_oondvars_150
143

Niggies op Maasdorp

Stella Blakemore
Human & Rousseau

Na die Paasvakansie keer almal terug na Maasdorp, waar die meisies onder die bekwame leiding van Claudia Reinecke as hoofmeisie staan. Daar broei egter `n storm oor die aantreklike Claudia se kop. Haar jonger suster, Senta, is haar ouers se gunsteling en as gevolg daarvn glo Senta dat sy in alles die beste moet wees. Op skool is Claudia die gewilde een en word Senta as “daardie verwaande esel” beskryf word. Senta hou natuurlik niks daarvan nie, veral omdat albei susters nou klavier neem by Kobie en Claudia meer lof as haar suter ontvang. Senta se jaloesie dryf haar tot `n vreeslike daad van bedrog wat Claudia se posisie as hoofmeisie in gevaar stel – maar net tot Reina en die Malan-niggies, klein Jessamie ingesluit, besluit om in te gryp!

Publikasie: 2006-03-07
0
Would love your thoughts, please comment.x