s_oondvars_150
1740

Tania en die perdry-kompetisie

Helen Brain en Nicky Webb
Human & Rousseau

`n Pragtige perd, Oreo, is te koop en Tania het reeds haar hart op hom verloor. Maar die tyd is besig om uit te loop en dit lyk asof die neus-in-die-lug nuwe meisie, Shardonnay, `n aanbod op Oreo gaan maak nog voordat Tania genoeg geld kan bymekaarskraap. Haar ma kan haar nie help nie, want die laaste ding wat hulle nou kan bekostig is `n perd. Intussen verdwyn die professor se onderbroeke nog steeds, Tiek en sy apie is weer met hulle ou streke besig en Tobias is dolverlief en desperaat om Shardonnay se aandag te trek. Sal Tania ooit vir Oreo in die gimkana kan ry? Nog `n dolle avontuur in die Toerien-huishouding, met tonne dieredrama, humor en nooit `n oomblik van verveling nie!

Publikasie: 2015-06-01
0
Would love your thoughts, please comment.x