Prevot van der Merwe

Prevot van der Merwe skryf Skoenlappers vlieg voor brekfis en Poppe wil nie altyd dans nie.

Prevot van der Merwe se eerste jeugroman, Skoenlappers vlieg voor brekfis (1992), is ‘n speur-spanningsverhaal wat teen ‘n agtergrond van spioenasie, verraad, musiek en liefde afspeel. Deon en Elize se lewens is in gevaar, vermoedelik vanweë hulle pa se betrokkenheid by ‘n hoogs geheime militêre satellietprojek.

In Poppe wil nie altyd dans nie (1993) ondersoek twee tieners die moord op hulle geliefde kunsonderwyseres met behulp van die raaiselagtige skilderye wat sy aan hulle nalaat.

PUBLIKASIES SLUIT IN:

  • Skoenlappers vlieg voor brekfis (1992)
  • Poppe wil nie altyd dans nie (1993)
Skrywersinligting uit Van Patrys-hulle tot Hanna Hoekom: ‘n Gids tot die Afrikaanse kinder- en jeugboek. Die redakteurs is Gretel Wybenga en Maritha Snyman. LAPA-Uitgewers. Vollediger inligting is beskikbaar in Van Patrys-hulle tot Hanna Hoekom.
Storiewerf
2009-06
0
Would love your thoughts, please comment.x