Storiewerf – nog altyd een van my gunsteling webwerwe

Storiewerf was nog altyd een van my gunsteling webwerwe. Ek het nogal baie geput uit die Skryfgeheime aan die begin van my skryfloopbaan. Ek onthou dat ons destyds slegs ’n Telkom “dail-up” internetverbinding gehad het, en die koste om die internet te gebruik was gelykstaande aan die lengte van van die telefoonoproep wat die verbinding bewerkstellig het. Dit was dus goedkoper om na sewe in die aand die internet te gebruik, nes dit goedkoper was om daai tyd van die dag te bel. Ek het al die Skryfgeheime-artikels een vir een oopgemaak en gestoor op my rekenaar (“make available off-line”), sodat ek rustig enige tyd van die dag of nag daarna kon terugverwys sonder om verdere telefoononkostes aan te gaan.☺

Theresa van Baalen
Theresa van Baalen is ‘n skrywer
Augustus 2020
0
Would love your thoughts, please comment.x