s_oondvars_150
1182

Agent Snoet en die Groen Genugtig

Francios Bloemhof
Alistair Ackerman
LAPA

Snoet is in die moeilikheid by hoofkantoor. As hy nie sy nuutste saak oplos nie, kan hy sy werk as geheime agent verloor. Maar gelukkig is Felino soos altyd aan sy sy. ’n Baie gevaarlike wapen, die Genugtig, is uit ’n laboratorium gesteel. Snoet en Felino moet dit so gou as moontlik opspoor. En asof dit nie genoeg is nie, dreig iemand boonop om Smarag, die suksesvolste katte-ster in die land, dood te maak. Terwyl Snoet soos gewoonlik net die kat aan die stert beet het, moet Felino alles in sy vermoë doen om die Genugtig te vind en Smarag te red … voordat dit te laat is. DIE REEKS 1. Agent Snoet en die Botterdiamant 2. Agent Snoet en die Kattekwaad 3. Agent Snoet en die Hondelewe

BEKRONING: 

ATKV-Kinderboektoekenning

Publikasie: 2014-02-05
0
Would love your thoughts, please comment.x