s_oondvars_150
1297

Baasspeurder Blomkvist

Astrid Lindgren
Human & Rousseau

Sy pa wil hê hy moet eendag sy besigheid oorneem, maar Kalle Blomkvist het ander planne. Hy gaan speurder word, of niks nie! Sherlock Holmes, Hercules Poirot, lord Peter Wimsey, dié almal sal hy uitstof.
Kalle het nog nie geleentheid gehad om sy speurvernuf op die proef te stel nie. Die ergste wat nog op Suiderberg gebeur het, was dat Japie Stompvoet op ’n Sondag die kollektekbussie uit die konsistorie gesteel het! Maar as sy vriendin Eva-Lotta se oom, Einar, op die toneel verskyn, kry Kalle dadelik snuf in die neus. Dié man is ‘n misdadiger, daarvan is hy oortuig…

Tydlose stories wat elke leser sal bekoor, soos net Astrid Lindgren kan. Dit is wel vol spanning en drama, maar ook lekker humor en sterk afgeronde karakters, ook die grootmenskarakters in die boek. Lekker!

Publikasie: 2011-07-06
0
Would love your thoughts, please comment.x