s_oondvars_150
Betower

Betower

Fanie Viljoen
LAPA

Nadia het `n geheim. En hierdie geheim is die rede waarom sy by haar ouma in Magoebaskloof moet gaan bly. Hier ontmoet sy vir Poenk. Bos-Poenk. Geheimsinnige Poenk. Poenk wat haar leer hoe paddaeiertjies ruik. Wat haar wys dat daar kleure soos ritselgroen, bangmaakgroen, fluistergroen, kieliegroen en flikkergroen bestaan. Poenk wie se naam sy oor en oor in haar huiswerkboek skryf. Wat vir haar gedigte lees en vir haar sprokies vertel. Poenk wat self `n geheim in hom ronddra. Betower bied, deur die gebruik van treffende en beeldende taal, ontvlugting aan die leser in `n boeiende, broeiende verhaal met interessante ruimtes en met ongewone randfiguur-karakters. Dit is `n storie oor foute en vergifnis, veral teenoor jouself.

Publikasie: 2012-03-29
0
Would love your thoughts, please comment.x