s_oondvars_150
508

Die avonture van Wilde Willemientjie

Riana Scheepers
Vian Oelofsen
Tafelberg

In hierdie uitbundige, selfs woeste, prenteboek word jonk én oud deur Riana Scheepers se rymvernuf en Vian Oelofsen se virtuose tekeninge meegesleur deur die avonture van `n baba wat nie om dowe neute Wilde Willemientjie heet nie – sy is wild! Nie net dryf Willemien haar ouers teen die mure uit met haar kaskenades nie, maar vermorsel sommer ook `n skurk of twee wat op haar pad kom. Saam met haar ewe onnutsige dieremaats reis hulle deur die wêreld, beleef wonderlike avonture en sorg vir `n groot, vet makietie oral waar hulle gaan. Willemientjie is slim, waaghalsig, en baie, baie dapper. Sy is `n wonderbaba, `n kind wat eenhonderd persent in harmonie met die ekologie is.

Publikasie: 2006-11-15
0
Would love your thoughts, please comment.x