s_oondvars_150
1336

Die drake-kreatiwiteitsboek

Andrea Pinnington
Smiljana Coh; Ruby Brook
Human & Rousseau

Vir ouderdomme 8+ jaar. Kinders is mal oor drake, en hier is `n aktiwiteitsboek ontwerp om hulle besig hou met allerhande draakverwante aktiwiteite! Hulle kan unieke vreesaanjaende draakkoppe skep, draakkaarte lees, ridder-en-draak-speletjies speel en raaisels oplos vir ure van drakejag-pret. Daar is ook plakkers, stensils, draakvelpapier, verbeeldingryke inkleurbladsye, tekenoefeninge en -wenke. Vind `n skouspelagtige groot uitvou-draaktoneel in die middel van die boek, wat met plakkers versier kan word . . . en nog baie meer. Daar is selfs `n kartondraak om te bou en sommer ook `n regte ridder se swaard! Die Drake-kreatiwiteitboek is `n skeppende speelboek wat kinders aanmoedig om kreatief te wees en hul verbeelding te gebruik, terwyl hulle die stimulerende speletjies speel en die aktiwiteite aanpak.

Publikasie: 2011-11-15
0
Would love your thoughts, please comment.x