s_oondvars_150
734

Die geheim van die toringkamer

Marianna Brandt
Human & Rousseau

Die verhaal speel af in Namibië teen die eksotiese agtergrond van Swakopmund en omgewing. Bart en Martin is twee maats wat hard gewerk het op die plaas gedurende hul vakansies om hierdie één vakansie te kan bekostig – see toe met die luukse Dessert Express. Maar gou kom hulle agter dat iets op die roete nie pluis is nie, veral nie met die stasie op Bokkoppies nie, “waar die vrou in die toring hang . . .” volgens een van hul medepassasiers. Toe hulle noodgedwonge op Bokkoppies moet stop, raak dinge gou warm, en die twee seuns en `n medereisigertjie se avontuur om die geheim van die toringkamer op te los word heerlike leesstof vir seuns en meisies. Die tweede boek in Human & Rousseau se avontuur-reeks vir jong lesers.

Publikasie: 2001-10-03
0
Would love your thoughts, please comment.x