s_oondvars_150
1335

Die prinsesse-kreatiwiteitsboek

Andrea Pinnington
Smiljana Coh; Ruby Brook
Human & Rousseau

Vir ouderdomme 8+ jaar. Meisies is mal oor prinsesse, en hier is `n aktiwiteitsboek ontwerp om hulle besig hou met allerhande koninklike aktiwiteite! Dis die mooiste en beste pretboek vir regte egte feëprinsessies. Propvol verbeeldingryke inkleurprente, tekenwenke en oefeninge, aktiwiteite, dinge om te maak, stories om uit te dink en speletjies om te speel. Daar is ook plakkers, stensils, pragtige patroonpapier, verbeeldingryke inkleurbladsye, tekenoefeninge en -wenke. Vind `n skouspelagtige koninklike uitvou-toneel in die middel van die boek, wat met plakkers versier kan word . . . en nog baie meer. Daar is selfs `n prinses- en prins-papierpop om te bou en sommer ook `n regte prinseskroon! Die Prinsesse-kreatiwiteitboek is `n skeppende speelboek wat kinders aanmoedig om kreatief te wees en hul verbeelding te gebruik, terwyl hulle die stimulerende speletjies speel en die aktiwiteite aanpak.

Publikasie: 2011-11-15
0
Would love your thoughts, please comment.x