s_oondvars_150
1964

Dinowêreld Omnibus 2

Rex Stone
LAPA

Is jy gereed vir die grootste avontuur ooit?
Johan en sy beste vriend, Tom, ontdek `n geheime grot met versteende voetspore in Dinobaai. Toe hulle op die voetspore loop, beland hulle in `n wêreld vol regte, lewende dinosourusse. Saam met hul dino-maat, Wanna, beleef die twee seuns allerlei asemrowende maar ook gevaarlike oertyd-avonture!

Die stories is in 2009 vir die eerste maal as individuele boeke uitgegee. Hierdie omnibus bevat nog vier stories uit die gewilde reeks:

Vang die dief!
`n Blitsige Velociraptor steel die Fossielvinder en Johan en Tom moet hom agternasit. Na `n dolle jaagtog deur die gevaarlike oerwêreld, haal hulle die skelm dinosourus in. Maar hoe gaan hulle hom uit sy grot lok om die Fossielvinder terug te kry?

Hier kom die reuse-reptiele!
Johan en Tom se dinosouruswêreld is tjoepstil geen dinosourusse brul nie, geen insekte zoem nie en hulle vind gou uit waarom, `n Meteoor stuur reg op hulle af. Boem! `n Verskrikte Edmontosaurus-trop storm op die rand van `n reuse-krater af. Sal die seuns hulle kan keer voor hulle in die dieptes afstort?

Stegosourus-probleme
Johan en Tom is terug in Dinowêreld maar hierdie keer is dit in die Jura-tydperk! Die seuns en hul dino-maat, Wanna, kan nie wag om uit te vind watter avonture in hierdie nuwe prehistoriese tydperk op hulle wag nie. Toe `n Stegosaurus in die moeilikheid beland, moet hulle probeer help

Onderwater-avontuur
Johan en Tom gaan snorkelduik in hul geheime dinosouruswêreld. Selfs Wanna gaan dit in die see waag! Onder die water sien hulle ongelooflike oerdiere. Maar wat hulle nie weet nie, is dat `n reuse-plesiosourus onder die branders rondswem…

Publikasie: 2017-11-03
0
Would love your thoughts, please comment.x