s_oondvars_150
849

Harry Potter en die gevangene van Azkaban

J.K. Rowling. Vertaal deur Janie Oosthuysen.
Human & Rousseau

Reeds vir twaalf lange jare word die berugte gevangene, Sirius Swardt, in die gevreesde vesting van Azkaban aangehou. Hy is skuldig bevind op aanklag van moord op dertien mense wat hy met een enkele vloek uitgewis het – maar hy is ook bekend as die opvolger van die Donker Heer, Woldemort. Nou het hy ontsnap en daar is net twee leidrade oor waar hy hom kan bevind: Harry Potter se oorwinning oor Jy-Weet-Wie het ook Swardt se ondergang beteken; ook het die wagte van Azkaban vir Swardt in sy slaap hoor mompel, “Hy is by Hogwarts . . . hy is by Hogwarts.” Harry Potter is nie veilig nie, nie eens binne die mure van sy towerskool en omring deur sy vriende nie. Om alles te kroon lyk dit of daar `n verraaier in hul midde is. `n Wonderlike nuwe verhaal oor Harry en sy maats deur die betowerende J.K. Rowling. Wenner van die Whitbread Children`s Book of the Year vir 1999. Opvolg op die blitsverkoper Harry Potter en die Kamer van Geheimenisse.

Publikasie: 0000-00-00
0
Would love your thoughts, please comment.x