s_oondvars_150
1967

Hoe supercool goed werk

Dorling Kindersley
LAPA

Sal ons in die toekoms met vlieende motors ry? Hoe werk n 3D-drukker?
Kan mense regtig eendag op Mars gaan woon?
Hoe lyk dit binne-in n PlayStation 4?

Ontdek die verstommende tegnologiese uitvindings van die toekoms in hierdie asemrowende boek. Hoe supercool goed werk is n splinternuwe gids wat ongelooflike nuwe tegnologie verken, en kyk na die maniere hoe dit ons moderne wereld vorm. Kinders sal versot wees op die prettige skootrekenaar-styl-omslag en die innoverende uitleg.
Verstommende fotos en illustrasies verduidelik hoe enige iets van hommeltuie en superrekenaars tot onderwater-hotelle en vlieende motors werk. Hoe supercool goed werk onthul die geheime van die heel innoverendste nuwe idees en verken ook die opwindende tegnologie van die toekoms.

Publikasie: 2017-11-10
0
Would love your thoughts, please comment.x