s_oondvars_150
2049

Keshia Davids, superheld

Alesha Dixon
LAPA

Daar`s `n nuwe superheld op die horison!
Keshia Davids is net `n doodgewone (gaap) skoolmeisie. Daar is niks spesiaals aan haar nie. Sy kan nie eens `n behoorlike wawiel doen nie. Maar alles verander toe sy op `n dag sien hoe `n boelie op haar kleinsussie pik en die vonke begin spat! Ja, regtig. Daar skiet ligstrale uit Keshia se vingers. Wat op aarde is aan die gang?

Dit is tyd dat haar ouers oop kaarte speel en Keshia se lewe gaan nooit weer dieselfde wees nie. Sy vind uit haar ma lei `n dubbele lewe as geheime superheld wat misdaad regoor die wêreld bestry, terwyl haar pa by die huis bly en na die kinders omsien. En die tyd het aangebreek dat Keshia by haar ma aansluit en deel word van die wêreldwye stryd teen skelms.

Terwyl Keshia se superkragte begin sterker word, moet sy `n balans probeer vind tussen haar superheld-opleiding en haar skoolwerk. Hoe op aarde gaan sy haar geheim vir haar vriende wegsteek? En toe haar ma se bose tweeling haar opwagting maak, begin Keshia wonder of dit nie dalk meer pret is om `n super-SKURK te wees nie?

`n Skreeusnaakse, aksiebelaaide avontuurverhaal vir jong lesers!

Publikasie: 20190106
0
Would love your thoughts, please comment.x