s_oondvars_150
1310

Leer ken Peter Pan en bou Kaptein Hook se skip!

Vertaler: Kobus Geldenhuys
Human & Rousseau

Vir ouderdomme 7-10- jaar. Kom leer ken die opwindende storie oor Peter Pan en Kaptein Hook. Hierdie opwindende interaktiewe pretboek bevat aktiwiteite, speletjies, inkleurprentjies en plakkers. Daar is ook papierpoppe om te maak en mee te speel, wanneer jy die uitvou-prent in die middel die boek uitgehaal het en Kaptein Hook se skip gebou het! Jy kan selfs nog karakters uit die storie uit die karton knip en inkleur en dan self Peter Pan en sy maats se avonture uitbeeld, of jou eie Neverland-stories opmaak!
Ook in die reeks:
Leer ken Sneeuwitjie en bou die Sewe Dwergies se huisie!
Leer ken Aspoestertjie en bou die prins se kasteel.

Publikasie: 2011-11-01
0
Would love your thoughts, please comment.x