s_oondvars_150
1950

My eerste 100 woorde

Dawn Sirett
LAPA

Leer speel-speel woordeskat!
Hierdie stewige kartonboek dek al die bekende dinge waarin kleingoed belang stel, van my liggaam en my kos, tot diere, rygoed en slapenstyd. Kristalhelder foto`s wys die wonder van die regte wêreld, terwyl prettige ïllustrasies eenvoudige stories vertel wat leer aanmoedig, van pikkewyne wat in die sneeu en ys speel, tot `n muis wat by `n leer opklim om so hoog soos `n baie lang kameelperd te wees!

Woordetikette moedig wys, benoeming en praatvaardighede aan, terwyl dit woordeskat en taal ontwikkel. My eerste 100 woorde is ontwerp om in te lig en te vermaak, en is die begin van jou baba se leer-avontuur die wêreld is ongelooflik, beeldskoon, interessant en prettig!

Met 100 prente met byskrifte is hierdie prettige wys-en-sê-boek propvol dinge om oor te gesels, te leer en te glimlag.

My eerste 100 woorde is saam met `n voorste opvoedkundige konsultant ontwikkel om te verseker dat:
* Die benoeming van prente, taal ontwikkel en woordeskat bou.
* Deur die blaaie kennis van die wêreld ontwikkel.
* Duidelike byskrifte, vroeë leesgereedheid bevorder.

Publikasie: 2011-06-15
0
Would love your thoughts, please comment.x