s_oondvars_150
19

Gevaarlike lopies

Jaco Jacobs
LAPA Uitgewers

Krieketpret en Gevaarlike lopies het as een boek verskyn ….. Gevaarlike lopies verskyn nou op sy eie met ’n splinternuwe baadjie! Jong krieket entoesiaste van 10 jaar en ouer sal gaande wees oor Henk en sy avonture. Henk kan nie wag vir die kriekettoer om te begin nie. Wat kan nou lekkerder wees as om saam met jou vriende die land plat te toer en die een krieketwedstryd na die ander te speel! Maar van die begin af is dit duidelik dat hierdie nie ‘n gewone toer gaan wees nie. Wie probeer by die span se bussie inbreek? Is daar regtig iemand wat snags in die koshuisgange rondsluip, of is dit Henk se verbeelding? Kort voor lank lyk dit of die kriekettoer in ‘n nagmerrie gaan ontaard….

Publikasie: 20071002
0
Would love your thoughts, please comment.x