s_oondvars_150
1667

Nina en die funky eksperiment

Elizbe van der Colf
Chris Venter
LAPA

Dis die laaste kwartaal en Nina en haar beste vriendin Jessie kan nie wag vir Laerskool Tierkop se kleure-atletiek-byeenkoms nie. Nina is vasbeslote om beter te doen in hoogspring as die vorige jaar. Maar daar is `n nuwe meisie in hulle graad – Mirkia Zitscky. Sy is beter in hoogspring as wat Nina ooit sal wees! Toe Nina se pa hulle neem om die nuwe koeldrankfabriek op die dorp te gaan besoek, besef die uitgeslape twee vriendinne iets is nie pluis met W&Z Beperk se sogenaamde ergiedrankie nie. Waarom wil die maatskappy so graag he dat die drankie by die skool se atletiekbyeenkoms bekendgestel moet word? Is dit dieselfde koeldrank wat Mirkia heeltyd drink? Dis tyd om die pet op Nina-hulle se solder te gebruik om hulle met hul speurwerk te help . . .

BEKRONING: 

ATKV-Kinderboektoekenning

Publikasie: 20141110
0
Would love your thoughts, please comment.x