s_oondvars_150
1389

Speurder Kwaaikofski: Die kougomstrik

Jurgen Banscherus
Human & Rousseau

Hierdie opwindende nuwe speurreeks vir beginnerlesers het al meer as 850 000 eksemplare wereldwyd verkoop! Kwaaikofski is `n 9 jarige seun met `n avontuurlike stokperdjie: Hy is `n amateur-speurder. Hy kou altyd kougom, want dit help hom dink. Hy haal ook nooit sy kep af nie, want dit sorg dat sy brein altyd teen die optimale temperatuur funksioneer – iets wat natuurlik noodsaaklik is vir belangrike speurders soos hy! Sy eerste speursaak is `n moeilike een: Waarom op aarde verdwyn sy gunsteling-kougom uit Olgo se winkel? Het daai simpel vent, Slang, dalk iets daarmee te doen? Een ding is seker: Speurder Kwaaikofski gaan uitvind! Die intriges is eenvoudig, maar uiters vermaaklik en die humoristiese illustrasies sal sorg dat kinders dol sal wees oor hierdie koddige, maar brawe klein speurder se avonture!

Publikasie: 2012-06-20
0
Would love your thoughts, please comment.x