s_oondvars_150
Die klein boek van katastrofiese kattekwaad

Die klein boek van katastrofiese kattekwaad

Fanie Viljoen
LAPA

Die klein boeke met baie inligting Het jy geweet … … muskiete is van die dodelikste diere op aarde? … piesangs is radioaktief? … jou vingers het glad nie spiere nie? Leer meer FANTASTIESE FEITE oor mense, diere, bome en selfs die buitenste ruimte en verras jou familie en vriende met hoe baie jy weet! Hierdie splinternuwe reeks deur geliefde kinderboekskrywer Fanie Viljoen bestaan uit vier boeke. Een bevat fantastiese feite, een bevat gruwelike geheime en onopgelosde raaisels, een bevat katastrofiese kattekwaad en lekker poetse en een bevat reuserekords van alle soorte.

Ander boeke in die reeks: Gruwelike Geheime, Reuserekords, Fantastiese Feite

ISBN: 9780799389784
Publikasie: 2020
0
Would love your thoughts, please comment.x