s_oondvars_150
2009

Agent Snoet 5 in 1

Francois Bloemhof | Alistair Ackermann
LAPA

Spannende strokiesprent-pret saam met Agent Snoet en sy kat …
Sy naam is Snoet. Agent James Snoet. En hy is `n speurder. Die soort wat leidrade uitsnuffel en allerlei ingewikkelde raaisels oplos.
Maar die eintlik meesterbrein agter die suksesvolle speurder is niemand anders nie as sy kat, Felino. Die slim Siamees is `n katjie wat jy nie sonder handskoene moet aanpak nie. Hy mag nou wel reeds agt van sy nege lewens verloor het, maar Felino skrik vir net mooi niks! En dis ook maar goed so, want agent Snoet is so verstrooid dat hy net mooi niks sonder sy getroue kattehandlanger sou uitrig nie!
Saam het die gedugte speurderspan al die geheim agter die verdwyning van die kosbare Botterdiamant ontrafel, `n gevaarlike wapen genaamd die Genugtig uit gevaarlike skurke se kloue teruggekry en ‘n BBH (Baie Belangrike Hond) se lewe beskerm.
Vir die eerste keer verskyn al vyf boeke in die fantastiese strokiesreeks nou saam in een boek:
Agent Snoet en die Botterdiamant
Agent Snoet en die Kattekwaad
Agent Snoet en die Hondelewe
Agent Snoet en die Groen Genugtig
Agent snoet en die Windlawaai

Publikasie: 20190102
0
Would love your thoughts, please comment.x