s_oondvars_150
1224

Aspoestertjie & Die drie varkies

Afrikaans: Kobus Geldenhuys
Jeanette O`Toole
Human & Rousseau

Kry die plakkers wat pas by die woorde en prente en voltooi hierdie twee betowerende sprokies. Die opvoedkundige en interaktiewe reeks Storielees met plakkers! is ontwerp om jong kinders te vermaak en help hulle om woorde te begin herken en in stories te voorspel. Ideaal vir kinders van 4 jaar en ouer, om hulle te help om taal- en waarnemingsvaardighede te ontwikkel. Dit stimuleer ook hand-oog-koordinasie en pasvaardighede. Daar is `n gids vir ouers oor hoe om die boek saam met hulle kind te gebruik en te wys dat lees groot pret kan wees. Daar is ook vrae in die middel van die titel om te kyk of kinders die stories in hierdie boek se hoogtepunte kan onthou.- Aspoestertjie & Die drie varkies
– Gouelokkies en die drie bere & Die Gemmerbroodmannetjie
– Doringrosie & Die gestewelde kat

Publikasie: 2010-12-06
0
Would love your thoughts, please comment.x