s_oondvars_150
1070

Atlas – Die Wonders van ons Planeet

Proctor, Alice
Fantasi

Hierdie besonderse atlas is ’n skatkis van inligting oor die wêreld waarin ons woon. Dit ondersoek ons unieke planeet van die vroegste tye af tot vandag. Daar is baie dinge om te ontdek – van natuurwonders tot geheime van diep onder die see. Daar is hope feite oor dinousorusse en verhale van ongelooflike menslike prestasie – en boonop die kans om kennis te maak met van die raarste diere op aarde. Hierdie boek propvol kleurvolle illustrasies en pragfoto’s en fassinerende feite sal beslis vermaak en inlig.
This unique atlas has a wealth of information about the world we live in. It examines our unique planet from the earliest times to the present day.

Publikasie: 2007-09-07
0
Would love your thoughts, please comment.x