s_oondvars_150
1005

Diva Veronica

Mariana Brandt
Tanja Joubert
Human & Rousseau

Veronica van Vygiefontein se droom was om eendag die Hoenderhokgedigte op ’n groot verhoog voor te dra. Min het sy geweet hoe gou haar droom waar sou word, maar ook watter gevare en hindernisse sy sou moes oorkom voor dán. Maar gelukkig het sy haar oom Parsons (wat haar uitgebroei het), die wyse Vernon en die sjarmante Herman om haar hand e . . .e . . . vlerk, vas te hou. En uiteindelik Veronica se groot liefde, Pikkeling van Carnavon. Veronica se opgang tot diva is vol humor, deernis, ware feite en ware hoenders, aangesien sy werklik in iMumbo Jumbo, Brett Bailey se verhoogstuk in die Baxter, gespeel het, en daar vele koerantartikels oor haar en die kontroversiële stuk was.

Publikasie: 2009-03-07
0
Would love your thoughts, please comment.x