s_oondvars_150
Emma en die middernagman

Emma en die middernagman

Marianna Brandt
Human & Rousseau

Juffrou Beaulah Bonthuys, Kosterkloof se nuwe skoolhoof, lyk aanvanklik baie gaaf. Emma hou veral van die hoof se oulike ma-kat en haar kleintjies wat ook in die koshuis kom woon. Maar wie is die vreemde figuur in die swart mantel wat snags om middernag in die tuin verskyn en die katjies se koppe vryf? Daar is ook twee nuwe meisies in Emma se klas. Hulle is beeldskoon en boonop baie slim, en die seuns draai natuurlik om hulle. Gou begin dit lyk of die nuwelinge daar­op uit is om moeilikheid te maak vir Emma en haar vriende. Is dit moontlik dat die eienaardige gebeure op Kosterkloof steeds iets te doen het met die vreemde wesens wat die skool se kinders al die afgelope tyd teiken? Hierdie lekker grillerige speurstorie vir jong lesers is die derde boek in die gewilde Emma-reeks.

Publikasie: 20180925
0
Would love your thoughts, please comment.x