s_oondvars_150
296

Fritz Deelman en die ondersese myn

Leon Rousseau
Human & Rousseau

’n Onverwagte telefoonoproep lei luitenant Fritz Deelman na ’n stegie in die hawebuurt van Kaapstad waar hy ’n geheimsinnige skraal man in ’n vinnige motor sien wegjaag. ’n Wilde nagtelike jaagtog volg en eindig eers toe die skraal man se motor met skreeuende bande oor een van die kaaie stort. Fritz duik agterna om die man te probeer red, maar in die donker water vind hy geen teken van die “drenkeling” nie. Die daaropvolgende gebeure dwing Fritz om die antwoord op die raaisel in ’n ander werelddeel te gaan soek: die Stille Oseaan. Hier le die ondersese myn wat die middelpunt vorm van nog ’n avontuur in die opwindende lewe van Fritz Deelman.

Publikasie: 2005-04-20
0
Would love your thoughts, please comment.x