s_oondvars_150
1857

Jakkals en Wolf

Wendy Maartens
Chris Venter
LAPA

Jakkals en Wolf beleef hope avonture saam. Hulle vang vis, maak `n draai in Boer se skaapkraal om `n paar vet skape te probeer vang, en bou selfs saam-saam `n huis. Maar die skelm Jakkals is gedurig besig om vir arme ou Wolf `n streep te trek of nare poetse op hom te bak.
Geslagte Afrikaanse kinders het grootgeword met die prettige avonture van Jakkals en Wolf. In hierdie fantastiese leesreeks vertel Wendy Maartens die klassieke stories in eenvoudige taal wat selfs die huiwerigste beginnerlesers kan baasraak.

Ander boeke in die reeks:
* Jakkals en Wolf en die klip
* Jakkals en Wolf in boer se kraal
* Jakkals en Wolf wil trou
* Jakkals en Wolf bou huis
* Jakkals en Wolf wil boer

Publikasie: 2016-09-20
0
Would love your thoughts, please comment.x