s_oondvars_150
1593

My eerste leerboek: tyd

Nancy Meyers
Human & Rousseau

In `My eerste leerboek: vorms en tyd` word voorskoolse kinders aangemoedig om die lyne na te trek en die kolletjies te verbind om alles te leer van vorms en hoe om tyd te lees. Stippellyne dui aan hoe om die uur- en sekondewysers in verskillende posisies op oorlosies in te teken en dan allerhande prentjies te voltooi wat na verskillende tye van die dag verwys. Hulle leer ook al die vorms en hul name ken. Die eenvoudige oefeninge help kinders om `n potlood reg te leer vashou en maak hulle vertroud met die eerste vaardighede van skryf. Kinders kan dan hul nuwe vaardighede oefen deur die prentjies te voltooi en in te kleur! Sluit ook ’n handige gids vir ouers in.

Publikasie: 2013-11-02
0
Would love your thoughts, please comment.x