s_oondvars_150
1541

My eerste soen en ander dinge wat jou uit die bloute kan tref

Tania Brink
LAPA

Oukei, ek is nie `n kenner op die gebied nie, maar daar is darem `n paar dinge wat ek van soen af weet. Soos: Jou eerste soen is nie veronderstel om jou pens en pootjies binne-in `n winkelsentrum se fontein te laat beland nie.
Reza dink partykeer Murphy se Wet is spesiaal vir haar uitgedink. Daardie wet wat sê as iets verkeerd kan gaan, dan sal dit. In haar gunstelingskrywer se boeke het sulke rooigesig-oomblikke altyd romantiese gevolge, maar in die regte lewe werk dinge ongelukkig anders. In die regte lewe begin daar nie romantiese musiek speel as ‘n ou jou soen nie. In die regte lewe verander ‘n soen nie alle paddas in prinse nie.

Publikasie: 20130707
0
Would love your thoughts, please comment.x