s_oondvars_150
884

Reënboogrant: Liefde in London

Louise van Niekerk
LAPA

Shani kan haar geluk nie glo nie…haar ouers neem die hele gesin vir ‘n kort vakansie London toe! Sunette weet nie so mooi of die paar dae in London ‘n goeie plan is nie. Haar hart is by Jaco wat haar baie nodig het. En nou gaan Pierre ook nog saam om dinge verder te kompliseer. Sy vergeet egter van al haar sorge wanneer sy ‘n soen uit ‘n onverwagse oord kry…’n soen wat in die Guiness Book of Records hoort. In London wag daar nog vele ander verrassings op die Brinks. Wie sou kon raai dat Rachelle ook besluit het om inkopies te doen in die stad wat nooit slaap nie? Wanneer sy die Brinks raak loop, kry sy dalk net die kans waarvoor sy lankal wag…om behoorlik wraak te neem.
Reënboogrant Tieners

Publikasie: 2007-05-23
0
Would love your thoughts, please comment.x