s_oondvars_150
964

Spore in die Arep

Marie Reyneke
Human & Rousseau

Sommer van die begin af gebeur snaakse dinge op die plaas Arep, in die Klein Karasberge, war es jongmense vir die vakansie kamp.Uschi von Kritsner, `n Duitse meisie, gaan met behulp van haar e-posvriend, Wessel de Lange, na Namibië om na die graf van haar oupagrootjie, wat in die Duits-Nama oorlog op Arep gesneuwel het, te soek. Jurgen die plaaseienaar se seun, het sy hande vol om almal tevrede te hou, en Lukas, Namakleinseun van oorlede Frik Visioen wat vir jare op die plaas gewerk het, is besig om almal vir die gek te hou- of dra hy `n lastige geheim met hom saam? Toe die Arep uiteindelik sy geheime prysgee, is dit veel anders as waarop hulle gereken het.

Publikasie: 2009-03-11
0
Would love your thoughts, please comment.x