Paper frog

Selfpublikasie: Hier word jou boekdroom waar

Baie skrywers droom daarvan om gepubliseer te word, maar hulle wil nie algehele beheer oorlaat aan ’n groot, tradisionele uitgewery nie. Paper Frog Publishing is geskep om sulke individue te help.

Paper Frog Publishing is ’n onderafdeling van LAPA Uitgewers en Penguin Ramdom House South Africa. Ons is ’n dinamiese, kreatiewe span individue met jare se ondervinding in die boekbedryf wat toegewy is daaraan om die drome van passievolle skrywers te verwesenlik. Met ’n lang geskiedenis in die uitgewersbedryf bied ons slegs die heel beste aan kliënte wat hulp soek om hul boeke self uit te gee. Ons is gebaseer in Gauteng en is ons trots daarop om produkte van uitnemendheid teen ‘n bekostigbare tarief reg oor Suid-Afrika te lewer.

Weens jare se ondervinding het ons toegang tot ’n groot netwerk van vryskutredakteurs, -proeflesers, -ontwerpers en drukkers wat by ’n bepaalde begroting of projek kan pas. Daar is geen projek té groot of té klein wat ons nie met professionaliteit, respek en uitsonderlike vakmanskap sal hanteer nie.

Besoek ons webwerf by: www.paperfrog.co.za

Paper Frog bied aan voornemende indieskrywers ’n handige toepassing om dadelik die beraamde koste van selfpublikasie te bepaal, waarna ’n formele kwotasie saamgestel sal word in oorleg met die skrywer. Op dié wyse vind ons ’n formaat, pakket en prys wat jou sak kan pas.

Paper Frog Publishing: nietradisionele publikasies met tradisionele waardes.

Paper Frog Publishing
‘n Onderafdeling van LAPA Uitgewers en Penguin Ramdom House South Africa
27 April 2020
0
Would love your thoughts, please comment.x