s_oondvars_150
Elle-reeks: Omnibus 2

Elle-reeks: Omnibus 2

Christien Neser
LAPA

Die volgende drie boeke van Christien Neser se gewilde Elle-reeks is nou beskikbaar in ʼn omnibus. Hierdie titels is: Rocksusters, Duinebesies en Franse vlegsel.

In Rocksusters kan Elle nie wag vir die Musikanto-fees wat Oktober in Parys plaasvind nie. Die Musicanto is ‘n splinternuwe, landswye skolefees. Maar eers moet die skoolorkes genoeg geld insamel om in ‘n ordentlike hotel te gaan bly …

In Duinebesies moet Elle teësinnig na Namibië gaan om saa met haar oom Eddie goggas te vang. Belanglik! Tog is die woestynuitstappie baie meer opwindend as wat Elle verwag het…

In Franse vlegsel gee die woord losloper vir Elle koue rillings … Dit is presies wat sy hierdie jaar gaan wees wanneer Alex op ‘n 4×4-toer gaan. Die enigste lekker ding wat vir Elle voorlê, is haar vakansie na Parys in Frankryk saam met Refi. Maar ‘n uitruilstudent met stoute groen oë maak ‘n onverwagse opwagting, en hy doen vreemde dinge aan Elle se hart.

ISBN: 9780799399714
Publikasie: 2020
0
Would love your thoughts, please comment.x