s_oondvars_150
695

Balkie en die lugrowers

Marie Preller, Mart Meij
Best Books

`n Lees-, leer- en taalreis saam met Balkie 6.
Die Balkie gryp in as die lugrowers kommunikasie-tegnologie vir eie gewin misbruik. Hy onderskat ook nie, soos BenHekkie, die vermoëns van Polytema, die papegaai, nie. Saam vorm die twee `n gedugte span superhelde wat die lugrowers behoorlik op hul herrie gee!

Het jy al ooit twee-boeke-in-een in die skool gehad? En dit boonop twee pretboeke? Dit is presies wat Balkie en die lugrowers is! Dis `n boeiende leesboek binne-in `n prettige aktiwiteitsboek propvol interssante inligting, speletjies, grappies en aktiwitete om jou beter te laat lees en leer. So lees-lees gaan jy boonop die hele graad 6-Leerprogram vir Afrikaans deurwerk sonder om agter te kom hoe hard jy werk.

Publikasie: 2005-11-08
0
Would love your thoughts, please comment.x