s_oondvars_150
615

Die Madiba-boek: Nelson Mandela se gunsteling-stories vir kinders

verskeie
verskeie
Tafelberg

“Vir die kinders van Afrika, met liefde van Madiba”. So word hierdie pragtige boek ingelui. Stories sp pid spps Afrika self, uit die folklore van lande regoor die kontinent sowel as nader aan eie bodem met Xhosa, San, Khoi en Kaap-Maleise stories, is ingesluit.
Die verhale word oorvertel deur onder andere Gcina Mhlophe, I.D. du Plessis, George Weideman, Jack Cope en Cicely van Straten. Die illustrasies wat elke verhaal afrond is `n kaleidoskoop van werke van gevestigde sowel as nuwe kunstenaars, soos Neels Britz, Diek Grobler, Piet Grobler, Teresa Williams en Judy Woodborne.

Ook beskikbaar in Engels as Madiba magic

Publikasie: 2005-10-11
0
Would love your thoughts, please comment.x