s_oondvars_150
1458

In die land van kammalielie

Jaco Jacobs; Anna Davel
LAPA

Die album getiteld In die land van Kammalielie is ’n versameling liedjies wat ure se vermaak vir kleuters beloof. Dit wissel van prettige, uitbundige liedjies soos “Wilde perd” en “Bambino, die reus van Bitterbos” tot liriese slaaptydliedjies soos “Slaap, Sibongile” en “Teddie se wiegelied”. Daar is ook lekker speel-speel-slim-liedjies soos “Tien pikkewyne”, “Dinosouruspret” (albei gebaseer op aftelrympies), “’n Dag by die dieretuin” en “Tande borsel”.“Ek hoop kinders dans, sing, klap en lag uitbundig saam met ons. Daar is baie humor, bewegings en aksie in die liedjies wat kinders se verbeelding kan aangryp, so ek hoop ons hoor die liedjies oral in kleuterskole en speelgroepies.
Luister `n kammalielieliedjie
op You Tube
http://www.youtube.com/watch?v=UR0n2E8LB4A

Publikasie: 2012-10-18
0
Would love your thoughts, please comment.x