s_oondvars_150
156

Klits Kronkel en die Vloek van die Swart Jakkals

Fanie Viljoen
Tafelberg

Klits Kronkel, Blitz, juffrou Splinter, Horrelpyp en Pekel is terug! Die ou gryse, Horrelpyp, verdwyn, en Klits moet hom opspoor. Klits Kronkel, Blitz, juffrou Splinter, Horrelpyp en Pekel is terug! Die ou gryse, Horrelpyp, verdwyn, en Klits moet hom opspoor. `n Geheimsinnige teken verskyn telkemale, en dit lei uiteindelik na die Swart Jakkals, volgens oorlewering `n legende wat ontstaan het op die dorpie Floetervoet – maar is dit werklik net `n legende? Toe dertig kinders uiteindelik uit Floetervoet verdwyn, raak sake ernstig. In sy finale geveg teen die Swart Jakkals moet Klits sy eie vrese konfronteer voordat die vrede herstel kan word.

Publikasie: 2008-03-11
0
Would love your thoughts, please comment.x