s_oondvars_150
Zinzi

Zinzi en Saffraan: Drake en Malvalekkers

Asia Citro
Marion Lindsay
LAPA

Hierdie reeks, bestaande uit ses titels, bevat al die regte bestanddele vir ’n opwindende leeservaring: magiese diere, monsters, avontuur en raaisels wat opgelos word met behulp van wetenskaplike eksperimente. In haar avonture word Zinzi bygestaan deur haar getroue kat, Saffraan. Elke meisie het immers ’n kat vir goeie raad nodig! In die eerste boek van dié reeks ontdek Zinzi ’n gloeiende foto en leer sodoende ’n groot geheim. Magiese diertjies wat beseer is, besoek Zinzi en Saffraan se skuur in die agterplaas op soek na hulp! Die eerste diertjie wat beseer is en in Zinzi en Saffraan se sorg beland, is ‘n baba-draak. Sal hulle die drakie betyds kan help?

Ander boeke in die reeks:

  • Zinzi en Saffraan: Towerponies en kieme
  • Zinzi en Saffraan: Katjievlinders en ys
  • Zinzi en Saffraan: Meerperdjies en borrels
  • Zinzi en Saffraan: Monsters en muf
  • Zinzi en Saffraan: Paddas en plante
Publikasie: 20190502
0
Would love your thoughts, please comment.x