s_oondvars_150
899

Mallemeuleman

Philip de Vos
Piet Grobler
HUman en Rousseau

Kom saam na Philip de Vos se land waar melktertbome bot en ’n mallemeuledeuntjie jou kop laat dans en draai. Kom verkneuter jou in 319½ versies van die afgelope 20 jaar – die lawwes en die lustiges; die stemmiges en die stuitiges – versies vir kinders en vir die kind wat êrens binne-in jou is. En vir ’n ekstra lekkerte is daar 40 splinternuwes in hierdie versbredie vir wanneer jy wil huppel en spring of net stilletjies in ’n hoekie wil sit en grens oor die mallemeulewysies wat dalk ophou speel het.
’n Omvattende keur uit Philip de Vos se versbundels soos O togga! ’n Gogga, Brommer in die sop, Daar’s bitterals in die heuningwals, Moenie ’n mielie kielie nie, Karnaval van die diere, 99½ ordentlike limericke uit Die Worcester aspoester en Die Dêng van Gauteng, Kat se blad en nuwe verse uit Gister se koeksister.

Al die verse is nuut geïllustreer deur Piet Grobler.

Publikasie: 2004-10-12
0
Would love your thoughts, please comment.x