s_oondvars_150
2014

Speelmaats: Krokodil is kwaad

Saamgestel: lapa uitgewers
LAPA

Hierdie oulike reeks boeke is ontwerp om kinders meer oor emosies en sosiale vaardighede te leer. Elke storie fokus op en verken `n spesifieke emosie of sosiale vaardigheid. Die stories is in eenvoudige, maklik verstaanbare taal geskryf, en die pragtige ïllustrasies sal kinders boei en vermaak terwyl hulle lees. Agterin elke boek is vrae oor die storie. Dit gee volwassenes die geleentheid om die aangeleenthede te bespreek wat in elke boek aangeraak word, en op die tema voort te bou.
Boeke in die reeks:
* Krokodil is kwaad
* Skaap is bang
* Eekhoring is hartseer
* Seekoei is gelukkig
* Beer leer om te deel
* Hamster leer om te help
* Katjie leer om te luister
* Hondjie leer goeie maniere

Publikasie: 20180601
0
Would love your thoughts, please comment.x