s_oondvars_150
210

Thomas@aksie.net

Carina Diedericks-Hugo
LAPA

Almal is opgewonde oor Thomas se kans om `n sepiester te wees. Hy het immers `n rol gekry in Die Malans van Marthaheim, die gewildste TV-reeks ooit! En sy medester is die aantreklike Fleur Vermaak. Maar Thomas wonder hoe op aarde hy sy plek in die rugbyspan gaan behou, met Billy Fourie wat na hulle skool toe kom. En hy en Alex kry deesdae skaars tyd om te gesels. Boonop begin allerlei vreemde dinge gebeur … Iemand gooi `n baksteen deur Thomas-hulle se glas-skuifdeur. Die boodskap wat om die baksteen gedraai is, voorspel niks goed nie: BLY WEG VAN MALANS VAN MARTHAHEIM. JY`T NIKS DAAR VERLOOR NIE. En Thomas is seker hy het iemand by die grillerige TV-ateljee sien rondsluip … `n donker figuur met `n jas …

Publikasie: 2007-11-14
0
Would love your thoughts, please comment.x