s_oondvars_150
1791

Wielie Walie Woelwaters: Bennie Boekwurm leer ons van vorms

Louise Smit
Human & Rousseau

In hierdie reeks kartonboeke met skoonvee-pen en uitvoubladsye leer kinders speel-speel basiese konsepte ken saam met Louise Smit se bekendste karakters uit die destydse TV-programme, Wielie Walie en Haas Das.Kom leer alles van vorms saam Bennie Boekwurm, die Wielie Walie-parkie se slimste storieverteller. Draai die prentewiel, vou die bladsye oop en gebruik die skoonvee-pen op die bladsye. Met lekker oefeninge, maklike speletjies wat jy by die huis kan speel, is dit pret om te leer!

Ander boeke in die reeks:
Wielie Walie Woelwaters: Sarel Seemonster leer ons van kleure
Wielie Walie Woelwaters: Karel Kraai leer ons van syfers
Wielie Walie Woelwaters: Haas Das leer ons van teenoorgesteldes

Publikasie: 2016-11-10
0
Would love your thoughts, please comment.x