s_oondvars_150
1965

Dinowereld Omnibus 1

Rex Stone
LAPA

Is jy gereed vir die grootste avontuur ooit?
Johan en sy beste vriend, Tom, ontdek n geheime grot met versteende voetspore in Dinobaai. Toe hulle op die voetspore loop, beland hulle in n wêreld vol regte, lewende dinosourusse. Saam met hul dino-maat, Wanna, beleef die twee seuns allerlei asemrowende maar ook gevaarlike oertyd-avonture!

Die stories is in 2009 vir die eerste maal as individuele boeke uitgegee. Hierdie omnibus bevat die eerste vier stories uit die gewilde reeks:

Aanval van die akkediskoning
Johan en Tom ontdek die geheim van Dinobaai. Nou wag daar hope avonture op hulle. Op hierdie geheime plek is allerhande dinosourusse, ook n enorme T-rex wat warm op die twee seuns se spoor is.

Stormloop van die driehoring-monster
Johan en Tom keer terug na hul geheime dinosouruswêreld. Hulle kan nie wag om dit verder te verken nie. Maar toe `n Triceratops-trop op hulle afstorm, lyk dit of die seuns platgetrap gaan word. Daar is net een uitweg, hulle sal op een van die dinosourusse se rug moet probeer ry!

Mars van die gepantserde reuse
Johan en Tom is terug in Dinowêreld. Hulle ontdek n jong Ankylosaurus wat in die modder vassit. Die seuns moet die baba-dinosourus red voordat die modder hom insuig maar hoe? En wat sal gebeur as die ma terugkeer en haar reusagtige, dodelike stert begin rondswaai?

Vlug van die pterosourus
In hul geheime dinosouruswêreld soek Johan en Tom na die grootste vlieende reptiel wat ooit geleef het, Quetzalcoatlus. Maar wat gaan hulle doen wanneer die reuse-pterosourus dink hul dino-maat, Wanna, is haar kuiken en met hom wegvlieg? Daar is bitter min tyd om hul maat te red

Publikasie: 20171101
0
Would love your thoughts, please comment.x