s_oondvars_150
665

Miserella

Fanie Viljoen
Human & Rousseau

Miserella en haar broer, Juvenis, bly in `n Gotiese kasteel by hul eksentrieke, dog ellendige tantes, Violenta en Laniolet. Én, natuurlik die dooie Mortallus. Of altans, hy is nie régtig dood nie, daarom hou hulle sy as in `n spesiale urn terwyl hy probeer om weer lewend te word. Hy het in as verander toe een van sy partytjie-toertjies lelik skeef geloop het. Maar hoekom word Miserella en Juvenis teen hulle sin in die kasteel aangehou en moet hulle so hard werk? En hoekom slaap hulle in die dag en is in die nag wakker? Watter geheime lê opgesluit in die Dier wat om die kasteel sluip en die snaakse misrook in die kasteel se gange? En wat gaan gebeur as hulle nare oom Mortallus eendag uit die as opstaan? Wie is Carlo, die jong man wat Miserella se hart vinniger laat klop?
Lees hierdie lekker tonekrul-Gotiese roman vol humor, spanning en romanse, en vind al die geheime uit.

Publikasie: 2007-11-21
0
Would love your thoughts, please comment.x