s_oondvars_150
1392

So lief is ek net vir jou

Jutta Langreuter
Human & Rousseau

Huppel Haas het probleme met sy ma: Hy moet al weer opruim, hom was en dan nog sy hasie-hoppels oefen! By sy vriende is alles baie lekkerder, dink Huppel – en daarom loop hy weg van die huis om by hulle te gaan woon. Maar iets hinder hom daar in die vreemde. By Liefie Muis se huis is dit te deurmekaar. Roelie Ratel se huis ruik ’n bietjie snaaks en om by Ellie Eekhoring se huis uit te kom, is eenvoudig te uitputtend! By sy nefie Hallie-hoe is alles wonderlik, maar skielik voel dit vir Huppel of daar ’n pynstekie in sy hart is. Daar is iets . . . iemand wat hy vreeslik mis! ’n Lieflike verhaaltjie met verruklike illustrasies, deernisvol vertaal deur Linda Rode.

Publikasie: 2012-06-19
0
Would love your thoughts, please comment.x